KARRIER

Itt találja a laboratóriumainkba meghirdetett pozícióinkat

A 30 éves WESSLING Hungary Kft. az Eurofins nemzetközi laboratóriumi hálózat tagjaként szolgáltatások széles spektrumát kínálja, és megbízhatóan szolgáltat a hazai piacon.

Szeretnél a világ legnagyobb, piacvezető vizsgálólaboratóriumánál dolgozni? A 2022-ben fennállásának 30. évfordulóját ünneplő WESSLING Hungary Kft. immár az Eurofins-csoport magyarországi tagjaként kínálja szolgáltatásait a hazai piacon. Kitűnő szakemberek, modern műszerpark, nemzetközi háttér és remek munkakörülmények várnak Újpesten.

Adatkezelési tájékoztató

Amennyiben pályázatával megkeresi Társaságunkat, úgy a szakmai önéletrajzba, illetve a motivációs levélbe foglalt személyes adatait a WESSLING Hungary Kft. az Ön kifejezett hozzájárulása alapján, szigorúan célhoz kötötten kezeli, azt a WESSLING magyarországi cégcsoport tagjain kívül harmadik személy részére az adatkezelés időtartama alatt nem adja át. Az adatkezelés az Ön hozzájárulásának kifejezett visszavonásával, illetve a pályázati eljárást követően anélkül is automatikusan lezárul. A beérkező önéletrajz és motivációs levél törlésére a tárgyévet követő év március 01. és május 31. napjai közötti időpontban, külön felhívás hiányában is sor kerül.