Rólunk

A 2022-ben fennállásának 30. évfordulóját ünneplő élelmiszerbiztonsági, környezet- és egészségvédelmi vizsgálatokat végző, valamint szaktanácsadást nyújtó WESSLING Hungary Kft. az Eurofins Scientific (EUFI.PA) nemzetközi szinten is piacvezető vállalatcsoporthoz csatlakozik, ilyen módon erősítve és bővítve szolgáltatási kínálatukat Magyarországon.

A WESSLING laboratóriumai immáron az Eurofins kötelékében kínál innovatív megoldásokat, megbízható vizsgálatokat, személyre szabott tanácsadást a környezetvédelmi és az élelmiszerbiztonsági elemzésektől kezdve a munkahelyi és a gyógyszervizsgálatokon, valamint a gyógyszer-felszabadításon át egészen a törvényi követelményeknek való megfelelésig.

„A WESSLING Hungary legfőbb értékei a minőség iránti elkötelezettség, a gyorsaság, az átláthatóság, az ügyfél-orientáltság, a megbízhatóság, a szakértelem, valamint a hiteles és pontos kommunikáció. Magyarországon a legerősebb márkák és a legstabilabb cégek közé tartozik, a Eurofins-csoport tagjaként pedig még stabilabb jövő vár rá, és további nagyívű szakmai fejlődésre lesz lehetősége” – hangsúlyozta a csatlakozáskor elmondott beszédében Dr. Zanathy László, a WESSLING Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.